Μνήμη Ίωνος Δραγούμη

Το Σάββατο 31 Ιουλίου, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρών στο σημείο της δολοφονίας του Ίωνα Δραγούμη στο κέντρο των Αθηνών παρά τον καύσωνα, για να τιμήσουν την Μνήμη του Μαχητή της Ιδέας μας και Πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού.

Η τελετή ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, όπου τονίστηκε χαρακτηριστικά πως όπως πριν 100 χρόνια το παρακράτος δολοφονούσε μέρα μεσημέρι και στο κέντρο της πόλεως Εθνικιστές όπως τον Ίωνα, έτσι και στις μέρες μας το ίδιο παρακράτος δολοφονεί, διώκει και φυλακίζει τους γνήσιους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που όμως δεν λυγίζουν και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την Δικαίωση και την Νίκη !
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος ο οποίος και αναφέρθηκε εκτενώς στα βιογραφικά στοιχεία του Δραγούμη, κατά τα οποία ο Ίωνας παρά το γεγονός της ευκατάστατης κοινωνικής και οικονομικής θέσης του, έθεσε σαν προτεραιότητα του τον Αγώνα για το Έθνος και την Ιδέα του γνωρίζοντας πως αυτό ενδεχομένως να του κοστίσει την ίδια του την ζωή, όπως και έγινε.
Εν συνεχεία κατατέθηκε στεφάνι στο μνημείο του Ίωνα εκ μέρους του Αρχηγού μας και Πολιτικού Κρατουμένου, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάδη προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής !
Λευτεριά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα

Comments Off on Μνήμη Ίωνος Δραγούμη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.